Discworld

ODPOWIEDZ
Budus
'doskakuje do klawiatury'
'doskakuje do klawiatury'
Posty: 8
Rejestracja: 2005-12-21, 16:08
Lokalizacja: jestemzpajeczna

Discworld

Post autor: Budus » 2005-12-21, 20:55

Wie ktos zkad wziac wersje z dzwiekiem i na ktorej mozna sie zapisywac? Sieci p2p odpadaja, a na www.staregry.pl jest tylko taka bez dzwieku i savow :(

masta_windu
'doskakuje do klawiatury'
'doskakuje do klawiatury'
Posty: 79
Rejestracja: 2005-12-21, 00:04

Re: Discworld

Post autor: masta_windu » 2005-12-21, 21:05

Zawsze pozostaje siec Torrent.
http://www.underground-gamer.com - tutaj znajdziesz ta gre (107,49mb), musisz sie najpierw zajerestrowac (bezplatnie), sciagnac klienta sieci (np. BitComet lub Azeurus) i sciagasz, nawet na chwile zapuscilem, 2 peerow jest, ale dobry transfer.
http://www.underground-gamer.com/details.php?id=668 - link do strony z torrentem, wejdz po zajerestrowaniu

Budus
'doskakuje do klawiatury'
'doskakuje do klawiatury'
Posty: 8
Rejestracja: 2005-12-21, 16:08
Lokalizacja: jestemzpajeczna

Re: Discworld

Post autor: Budus » 2005-12-21, 21:10

Dzieki za szybka odpowiedz. Moj operator od internetu blokuje p2p i torrenty w godz. 11-23, ale jakos sobie poradze

hdx
'doskakuje do klawiatury'
'doskakuje do klawiatury'
Posty: 132
Rejestracja: 2005-12-21, 07:47
Lokalizacja: /bin/laden/
Kontakt:

Re: Discworld

Post autor: hdx » 2005-12-22, 07:26

Budus pisze:Dzieki za szybka odpowiedz. Moj operator od internetu blokuje p2p i torrenty w godz. 11-23, ale jakos sobie poradze
Popros o otwarcie portu jakiegos mozesz powiedziec, ze to do skype'a :). Tyle powin ien zrobic i bys mogl Torrenty na tym porcie zapuszczac :D
(kwiatuszek) nienawidzisz mnie bo jestem czarny!
-----
(kwiatuszek) ile Ci mozna tlumaczyc zebys dal sobie spokoj?!

Awatar użytkownika
Axi0maT
Sponsor
Sponsor
Posty: 8075
Rejestracja: 2006-01-12, 12:40
Lokalizacja: Koszalin
Kontakt:

Re: Discworld

Post autor: Axi0maT » 2006-03-17, 08:20

Hahaha... 8) Wasze domysly rozwieje bardzo szybko... Uruchamiacie gre pod Windows a dzwiek w grze jest tylko pod DOS bo to stara gra DOSowa :twisted:

ODPOWIEDZ