Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Wszystkie tematy dotyczace forum
Gimiak
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Posty: 2120
Rejestracja: 2005-12-18, 22:55
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Gimiak » 2008-11-26, 15:07

setezer2 pisze:Dobra, jak jest chory, to jakim cudem może grać na 360 i używać komunikatora, a już pisać na forum nie? Jakaś głęboka niekonsekwencja.
Dlatego, pomimo że lubię Mejsa, nie wciągnę go ponownie do sekcji moderatorów. Podobnie jak jakiś czas temu soberowi miałem znieść uprawnienia redakcyjne, gdyż nic nie pisał. Nie potrzebujemy figurantów, a osoby aktywne, które chcą coś robić, zmieniać i rozwijać retroage.

Awatar użytkownika
Axi0maT
Sponsor
Sponsor
Posty: 8183
Rejestracja: 2006-01-12, 12:40
Lokalizacja: Koszalin
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Axi0maT » 2008-11-26, 15:10

Gimiak pisze:Nie potrzebujemy figurantów
Fakt... nie bylo go na forum od 5 dni. Powiedzmy ze choroba czesciowo go usprawiedliwia... ale w tym momencie to nasz jedyny moderator, dlatego sugeruje zwiekszyc liczbe moderatorow, a nie rozliczac obecnego ktory jest osamotniony w swojej "pracy".. Poza tym sugeruje zeby tu nie urzadzac sadu kapturowego. Dajcie mu chociaz jakas szanse do obrony...

PS: Ja... Axi0maT... obronca ucisnionych? Sam nie wierze w to co pisze :P

Awatar użytkownika
Mejs
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 498
Rejestracja: 2006-08-09, 17:52
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Mejs » 2008-11-26, 17:26

Witam was gorąco! Zmalała moja aktywność na forum gdyż boję się trochę nieprzeczytanych wątków którę muszę nadrobić jeszcze sprzed upadku forum wtedy również przez jakiś czas nieobecny i teraz to wychodzi. Nie będe protestował jeżeli odbierzecie mi moda już od jakiegoś czasu sprzed upadku forum mało się udzielałem i w pełni zrozumiem Waszą decyzję.

Życzę jak najlepiej forum ale narazie jestem chory i staram się cały czas spędzić na graniu, decyzję co do mojej "posady" pozostawiam Wam. Pozdrawiam was gorąco i w sumie mam nadzieję że przyjdą jacyś nowi moderatorzy i czy będą mi towarzyszyć czy raczej zajmą moje miejsce nie ma dla mnie zbyt dużego znaczenia. Dzisiaj wieczorem jednak nadrobię zaległości na forum bo mi się tak smutno zrobiło że się nie udzielam na i tak już cierpiącej na brak "aktorów" scenie.

soberpl
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Posty: 1984
Rejestracja: 2005-12-20, 23:41
Lokalizacja: Zabrze
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: soberpl » 2008-11-26, 17:40

Gimiak pisze:Podobnie jak jakiś czas temu soberowi miałem znieść uprawnienia redakcyjne, gdyż nic nie pisał.
Taa tylko z lenistwa tego nie zrobiłeś :P i w gruncie rzeczy dobrze dla Ciebie ;)

Awatar użytkownika
Axi0maT
Sponsor
Sponsor
Posty: 8183
Rejestracja: 2006-01-12, 12:40
Lokalizacja: Koszalin
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Axi0maT » 2008-11-26, 17:49

Mejs pisze:decyzję co do mojej "posady" pozostawiam Wam
Mejs na prezydenta!!! ;)

Awatar użytkownika
Mejs
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 498
Rejestracja: 2006-08-09, 17:52
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Mejs » 2008-11-26, 17:51

Trochę się wziąłem do roboty, pozamykałem kilka wygasłych ofert i w ogóle robie sobie porządek z nieprzeczytanymi wiadomościami. Muszę odejść z czystym sumieniem :smile:

Posiedziałem, posiedziałem i przeleciałem przez te 472 posty, w sumie nie było dużo do moderowania tylko oferty kupna do pozamykania, przepraszam że zaniedbałem swoje obowiązki :oops:

Awatar użytkownika
Storms
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 1433
Rejestracja: 2007-06-23, 08:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Storms » 2008-12-01, 11:38

Wycofuje swoją oferte. :smile: Myśle że lepiej zatrudnić kogoś kto nie jest redaktorem. Dam szanse innym. :grin:

Awatar użytkownika
artemis
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 554
Rejestracja: 2008-07-17, 11:40

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: artemis » 2008-12-01, 12:13

Ja w sumie mógłbym zająć się działem konsol przenośnych nintendo i działem N64... Niewiele no ale to tak jakby była potrzeba.... AAAaaa no i doświadczenia oczywiście nie mam :P . Tak w sumie luźna propozycja... zbyt dużo to tu sie nie dzieje, ale nie ma co sie poddawać :P

Master
Redaktor
Redaktor
Posty: 790
Rejestracja: 2007-01-13, 08:55
Lokalizacja: Tarnów
Kontakt:

Re: Forum retroage.net poszukuje moderatorów

Post autor: Master » 2012-07-01, 11:35

Rekordu nie pobiję w odkopywaniu tematu, a może jednak ?

Chętnie zostanę moderatorem w tym przybytku, jeśli jest takowy potrzebny.

ODPOWIEDZ