Turok 2

Awatar użytkownika
artemis
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 554
Rejestracja: 2008-07-17, 11:40

Turok 2

Post autor: artemis » 2010-06-30, 08:55

O co chodzi z tym Controller packiem do tej gry? Nie można na carcie sejwów robić?

Awatar użytkownika
Storms
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 1433
Rejestracja: 2007-06-23, 08:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: Turok 2

Post autor: Storms » 2010-06-30, 10:04

Niestety Turoki mają to do siebie że nie zapisują stanów gry w cartcie.

Awatar użytkownika
artemis
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 554
Rejestracja: 2008-07-17, 11:40

Re: Turok 2

Post autor: artemis » 2010-06-30, 11:19

Aha. Dzięki za pomoc :smile: . W sumie jakieś dwie karty pamięci mam, może działają... A jeszcze jedna sprawa z tym związana...

kartę pamięci wkłada się do joysticka, ale rumble pack też... Karta pamięci będzie działać jeżeli włoże ją do innego joysticka (nr.2), a ja bym grał na pierwszym z rumble packiem?

Awatar użytkownika
Storms
Administrator forum
Administrator forum
Posty: 1433
Rejestracja: 2007-06-23, 08:42
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: Turok 2

Post autor: Storms » 2010-06-30, 11:37

Hmmm, przyznam szczerze że nie próbowałem tak zapisywać ale całkiem możliwe że się da.

Awatar użytkownika
hat
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Posty: 1718
Rejestracja: 2009-03-14, 22:03
Lokalizacja: miasto biznesu i seksu

Re: Turok 2

Post autor: hat » 2010-06-30, 12:06

Zdaje się że gra się z Rumble a w momencie zapisywania gry dostajesz komunikat i zamieniasz Rumbla na memorkę. Głowy nie dam bo grałem w drugiego turoka strasznie dawno.
Obrazek

Awatar użytkownika
artemis
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 554
Rejestracja: 2008-07-17, 11:40

Re: Turok 2

Post autor: artemis » 2010-06-30, 12:32

hattori pisze:Zdaje się że gra się z Rumble a w momencie zapisywania gry dostajesz komunikat i zamieniasz Rumbla na memorkę. Głowy nie dam bo grałem w drugiego turoka strasznie dawno.
To by miało sens... Nie chce po prostu dwa razy zaczynać grać, lepiej dowiedzieć się teraz... O ile moje karty pamięci nadal działają, bo nigdy z nich nie korzystałem. Jedna jest nawet nowa, ale nieoryginalna...

Awatar użytkownika
boltzman
'dopchal sie i chce pisac'
'dopchal sie i chce pisac'
Posty: 232
Rejestracja: 2008-08-20, 12:15

Re: Turok 2

Post autor: boltzman » 2010-06-30, 16:44

artemis pisze:hattori napisał/a:
Zdaje się że gra się z Rumble a w momencie zapisywania gry dostajesz komunikat i zamieniasz Rumbla na memorkę. Głowy nie dam bo grałem w drugiego turoka strasznie dawno.


To by miało sens...

No i takoż się dzieje. Jest komunikat odnośnie zmiany.

Tak od razu z pamięci kod na wszystko BEWAREOBLIVIONISATHAND - mój syn z lenistwa go wpisuje. Nauczył się jeszcze w zerówce, ale Ciii nic nie mówcie :P
Nie ma nic bardziej przerażającego, niż głupota w akcji.

FC GoldenEye 007 Wii - 128 736 299 761
Mario Kart DS - 481 340 722 337
StarFox Command DS 844 241 773 115

Awatar użytkownika
artemis
'radzi sobie'
'radzi sobie'
Posty: 554
Rejestracja: 2008-07-17, 11:40

Re: Turok 2

Post autor: artemis » 2010-06-30, 19:36

boltzman pisze: No i takoż się dzieje. Jest komunikat odnośnie zmiany.

Tak od razu z pamięci kod na wszystko BEWAREOBLIVIONISATHAND - mój syn z lenistwa go wpisuje. Nauczył się jeszcze w zerówce, ale Ciii nic nie mówcie :P
Podłaczyłem do drugiego joya memorke i działa więc to chyba najlepsze rozwiązanie... A z kodami nie lubie grać, ale dla zabawy może sie przyda :smile:

frodo666
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Posty: 1386
Rejestracja: 2011-03-03, 15:01

Re: Turok 2

Post autor: frodo666 » 2012-01-30, 20:48

Nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj.

Czemu kart od Turoka 2 jest czarny, a nie szary jak większość?
Jeszcze Majora's Mask ma złoty, czemu?
Obrazek

mca64
'calkiem niezly gosc'
'calkiem niezly gosc'
Posty: 659
Rejestracja: 2010-02-06, 15:18

Re: Turok 2

Post autor: mca64 » 2012-01-30, 21:02

mieli dobre kontakty z nintendo? jesli chodzi o turoka. A co do zeldy to odpowiedz chcyba oczywista..

frodo666
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Posty: 1386
Rejestracja: 2011-03-03, 15:01

Re: Turok 2

Post autor: frodo666 » 2012-01-30, 21:16

ale czemu tylko dwójka a nie wszystkie trzy? nie rozumiem
Obrazek

mca64
'calkiem niezly gosc'
'calkiem niezly gosc'
Posty: 659
Rejestracja: 2010-02-06, 15:18

Re: Turok 2

Post autor: mca64 » 2012-01-30, 21:18

nie mam pojecia. Moze zatrudnili zdolengo studnta ktory wpadl na pomysl dobrej reklamy gry

frodo666
'wieszcz narodowy'
'wieszcz narodowy'
Posty: 1386
Rejestracja: 2011-03-03, 15:01

Re: Turok 2

Post autor: frodo666 » 2012-01-30, 21:28

aha, że niby Turok 2 taki kozacki motherfucker, że szary kart to dla niego obraza, ciekawe czy to faktyczny powód :)
w sumie to ta gra mi się bardzo miło kojarzy bo kupiłem do niej tańsze - 8MB Voodoo 2
Obrazek

Awatar użytkownika
BigBoss
'calkiem niezly gosc'
'calkiem niezly gosc'
Posty: 703
Rejestracja: 2007-11-03, 16:04
Lokalizacja: Zawadzkie/Opolskie
Kontakt:

Re: Turok 2

Post autor: BigBoss » 2012-01-30, 21:29

Szkoda, że tak mało gier w PALu ma kolor inny niż szary. W USA sprawa wygląda inaczej np. czerwony - Spiderman, Jeremy McGrath; żółty - THPS2, Donkey Kong 64; niebieski - Tony Hawk Skateboarding, Madden, 007 World is not enough; czarny - Wrestlemania, WF No Mercy, Batman Beyond.

Można by wymieniać długo :)
N64|GCN|Wii|PSX|PS2|PS3|PS4|PSP|DC|X|360
Kolekcja Last.FM

Awatar użytkownika
Axi0maT
Sponsor
Sponsor
Posty: 8186
Rejestracja: 2006-01-12, 12:40
Lokalizacja: Koszalin
Kontakt:

Re: Turok 2

Post autor: Axi0maT » 2012-01-31, 06:49

W USA wszystkie Turoki poza pierwsza czescia zostaly wydane na czarnym kartridzu.

ODPOWIEDZ