Bardzo szkoda że od jej wydania nie ma nowego pełnego almumu studyjnego, ProjeKcty i nagrania z koncertów są fascynujące, ale brakuje zdecydowanego stwierdzenia "OK, a więc to jest nowa generacja".
Na moje niestety ten ostatni skład był jednak pewnym rozczarowaniem; widziałem ich na żywo i o ile wykonania starych kawałków były świetne tak te nowe kompozycje mnie niezbyt przekonywały
W sensie po prostu biorąc pod uwagę że Fripp zawsze starał się robić jakieś totalnie nowe rzeczy to chyba trochę też wbrew jego naturze było wydanie nowego albumu w "retro" stylistyce
Raczej przestrzegam przed GoldenEye 007 na Switcha: Nintendo poszło po taniości i kompletnie nie zmienili/dodali nowego sterowania, przez to gra jest praktycznie niegrywalna szczególnie jeżeli ktoś gra na invercie.
Co innego na Xboxie, gdzie nie tylko zostało dodane nowe sterowanie (stare oczywiście też jest jeżeli ktoś chciałby sprawdzić), to jeszcze jest możliwość ustawienia własnego.
Ja miłenm zamiar graś na Switchu, troche mnie martywi twoja przestroga. Wieczorem sprawdzę, bo mam to dostepne w ramach abonamentu. moze nie bedzie tak źle