Dzisiaj jest 2026-07-13, 08:30

• Tematy
  • kolopt kwie 24, 2026 4:31 pm
    @Forte Sto lat Forte. I z ciekawości, też coś wrzucasz czy tylko porównujesz? Jestem tam pod nickiem pjk.
  • Fortept kwie 24, 2026 11:15 pm
    Dzięki,
  • Fortept kwie 24, 2026 11:16 pm
    Na razie sobie tylko przejrzałem, ale mam kilka starych płytek, głównie tych bonusowych - poszukam i zrzucę, o ile jeszcze żyją
  • Fortept kwie 24, 2026 11:17 pm
    Dosłownie wczoraj skończyłem zrzucać oryginalne DVD i bluraye na serwer, żeby móc oglądać pod Jellyfinem. Płytek mi nikt nie odbierze, ale jednak wygodnie sobie ogarnąć takiego “prywatnego” netflixa
  • kolowt maja 05, 2026 8:11 pm
    Robbo, Adventures of Robbo https://www.gog.com/en/game/robbo Electro Man https://www.gog.com/en/game/electro_man i Heartlight https://www.gog.com/en/game/heartlight są od kilku dni dostępne za darmo na GOGu (i chyba zostaną za darmo), jest też dostępne płatne Robbo Millennium https://www.gog.com/en/game/robbo_millennium
  • kanarekkkczw maja 07, 2026 5:44 pm
    Uff, chwilę mnie mnie było, ale udało się przeczytać wszystkie posty :wink:
  • Tomek Walancikczw cze 11, 2026 4:51 pm
    Ktoś tu jest jeszcze? ; l
  • tbxxczw cze 11, 2026 7:15 pm
    A kogo potrzebujesz? ;P
  • kolosob cze 13, 2026 10:20 pm
    Wyszedł remake Beziego, nikt nie ma czasu na pierdoły.
  • Axi0maTczw cze 18, 2026 9:32 pm
    No wlasnie. Moze jakies opinie o tym nowym Goticzku? Bo informacja zwrotna od tych wszystkich redaktorkow co to jeszcze nie bylo ich na swiecie jak pierwszy Gothic wychodzil to nic nie warte. Chcialbym uslyszec co maja do powiedzenia gracze z doswiadczeniem w poprzednich Gothicach i z sentymentem do serii.
  • Axi0maTczw cze 18, 2026 9:34 pm
    Ja na razie ogralem tylko denko na PS5 i bylem gotow kupic na premiere, ale mnie od tego pomyslu odwiodlo doesitpaly ktore pokazalo ze na plycie nie ma calej gry. Nastawiam sie na jakies Complete Edition (o ile takowe bedzie).
  • koloczw cze 18, 2026 11:05 pm
    Nie grałem w demo Nyras Prologue, jedynie w pierwszy Teaser - to nie był Gothic i podchodziłem do gry dość ostrożnie i czekałem na pierwsze opinie. Pierwsze opinie brzmiały: tak, to jest Gothic a nie coś co go udaje i to było dla mnie najważniejsze.
  • koloczw cze 18, 2026 11:11 pm
    Wstępne wrażenia (tyle co skończyłem drugi rozdział) - tak, to jest Gothic, inny, czasami bardzo, ale wciąż Gothic, nie wszystkie pomysły się sprawdziły, gra jest bardzo mocno zabugowana, ale jest to gra którą warto naprawiać i mam nadzieję że doprowadzą ją do ładu.
  • koloczw cze 18, 2026 11:22 pm
    Najbardziej rozczarowała mnie jak dotąd progresja kastowa - początkowa zbroja Cienia to w zasadzie to samo co śmierdzące gacie Kreta (a przecież w oryginalnych Gothicach zdobycie każdej nowej zbroi to było ogromne wydarzenie) i słabawa polska wersja, nie jestem też przekonany co do nowego systemu handlu.
  • Axi0maTsob cze 20, 2026 6:30 am
    Dzieki kolo za opinie. Czyli Gothic jest, ale w formie ktora wymaga jeszcze dopracowania. Pozostaje teraz czekac az to polataja.
  • kolondz cze 21, 2026 11:35 pm
    Jakby ktoś się interesował - ze względu na nawarstwiające się od lat problemy społeczność redump.org przeprowadziła się do redump.info Stara strona wciąż działa tak jak działała (czyli kiepsko), ale raczej nie będzie już uzupełniana.
  • DizzyXsob cze 27, 2026 3:04 pm
    Siemanko :) jakże dawno mnie tu nie było ;)
  • kolosob cze 27, 2026 6:54 pm
    Czołem, generalnie wielu osób dawno tutaj nie było. Co tam słychać?
  • tbxxsob cze 27, 2026 8:13 pm
    Grupy na facebook, kanały youtube - to tam jest teraz "życie"... a u nas trochę jak w DPS'ie, co nie oznacza, że nic się nie dzieje... ;)
  • DizzyXwt cze 30, 2026 12:39 am
    Kolo, generalnie żyćko :) rodzinka, praca, dom, standard :) trochę próbuję od dwóch lat odtworzyć kolekcję, bo na przestrzeni lat kilku sprzętów musiałem się pozbyć, aż mi teraz szkoda patrząc na ceny....
  • DizzyXwt cze 30, 2026 12:39 am
    Tbxx, no próbowałem pisać w paru miejscach, ale widzę że moje posty jeszcze nie zatwierdzone przez moda :D
  • tbxxśr lip 01, 2026 12:58 pm
    Eh, mieliśmy zalew spamu i widzę, że teraz admin forum nie do końca ogarnia powiadomienia o akceptacji postów :/
  • kolosob lip 04, 2026 10:27 pm
    No, Gothic Remake wreszcie skończony, trochę się pozmieniało, ale ostatni akt nadal męczy, nawet jeśli rozbili go na dwie części.
  • tbxxndz lip 05, 2026 10:49 am
    To jeszcze recka by się przydała i fajrant ;)
  • kolondz lip 05, 2026 11:54 pm
    Zobaczymy, ale nie liczyłbym na zbyt wiele.
No one is chatting

Statystyki

Zaloguj się  •  Zarejestruj się