Witam forumowiczów, małymi krokami, po latach oczekiwań (Gdyż pierwszy trailer Zeldy BotW2 był w czerwcu 2019r) zbliża się premiera nowej gry z serii The Legend of Zelda. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, gdyż tak się nazywa nowa odsłona, będzie kontynuacją wydanej w marcu 2017r Zeldy: Breath of the Wild. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ukaże się 12 mają 2023r. Na konsole Nintendo Switch (W przeciwieństwie do swojego poprzednika z 2017r który się ukazał również na Wii U). Najnowsza Zelda ukaże się w dwóch wersjach, zwykłej standardowej (Pre-ordery można już składać w cenie 280PLN) jak i gra się ukaże w edycji kolekcjonerskiej na zdjeciu poniżej (Na którą również można już składać pre-ordery w cenie około 520PLN).
Kupujecie najnowszy HIT Nintendo? Ja tak i się nawet skłonie ku edycji kolekcjonerskiej gdyż Zelda Breath of the Wild z 2017r bardzo mi się podobała i czuje do niej sentyment (przechodziłem ją kilkanaście razy i na tym pewnie nie koniec

) lecz mimo że wierzę że gra będzie udana to wiem że nie będę mieć do niej odczuć takich samych jak do BotW z oczywistych względów.
Kliknij obrazek, aby powiększyć