Twój nowy nabytek w kolekcji v2
- tbxx
- Administrator serwisu
- Kontakt:
-
- 'wieszcz narodowy'
Re: Twój nowy nabytek w kolekcji v2
Zawsze mnie zastanawiały konsole w stylu evercade. Czy to nie jest emulacja z dodatkowymi krokami?
Ja się za to mogę pochwalić że z dniem dzisiejszym stałem się dumnym posiadaczem switcha, OLEDa z dużym zestawem gier. Oczywiście używany, ale za to taniej
Ja się za to mogę pochwalić że z dniem dzisiejszym stałem się dumnym posiadaczem switcha, OLEDa z dużym zestawem gier. Oczywiście używany, ale za to taniej
- TankerPL
- 'doskakuje do klawiatury'
Takie czasy z tymi Evercade'ami. Dla mnie to coś w stylu kupna gry w cyfrze, ale z pudełkiem. Część składanek jest świetna: Wormsy czy Duke Nukem zaczynają mnie coraz bardzie kusić by to kupić .
Gratulacje zakupu Oleda
Gratulacje zakupu Oleda
Zeo Ranger Mode! Gold!
- Axi0maT
- Sponsor
- Kontakt:
Evercade to oczywiscie emulacja. Tak jak to przedstawil tbxx w obszernym artykule na stronie glownej. Jednak dochodzi tam aspekt legalnego dostepu do gier oraz przede wszystkim kolekcjonerskie zbieranie kartridzy. Samo wykonanie pudelek i tych kartridzy jest super. To chyba jedyna konsola do ktorej kazda gra posiada instrukcje - cos juz w zasadzie niespotykalnego we wspolczesnych wydaniach gier.
-
- 'wieszcz narodowy'
Tak, ale zawsze mam wrażenie że są to trochę „samoróbki”, trochę tak jakbym sam sobie wydrukował instrukcję, okładkę itp. Niby jakość ta sama, ale mam świadomość że to nie oryginał.
Także jako starzec pokrzyczałem sobie na chmury, i powodzenia w zbieraniu evercade’a. Jeżeli jeszcze tego nie robisz to polecam ustawić wyszukiwanie na OLX i co 15 minut sporządzać czy nie ma czegoś nowego. Można się zdziwić jakie da się znaleźć oferty, jeżeli ma się trochę cierpliwości
Także jako starzec pokrzyczałem sobie na chmury, i powodzenia w zbieraniu evercade’a. Jeżeli jeszcze tego nie robisz to polecam ustawić wyszukiwanie na OLX i co 15 minut sporządzać czy nie ma czegoś nowego. Można się zdziwić jakie da się znaleźć oferty, jeżeli ma się trochę cierpliwości
- kolo
- Redaktor
- Kontakt:
- kolo
- Redaktor
- Kontakt:
- Axi0maT
- Sponsor
- Kontakt:
Kolo - same mocne pozycje!
Ja juz gier ostatnio za wiele nie kupuje bo w zasadzie juz wiekszosc mam co chcialem, wiec sporadycznie cos wpada.
Ostatni moj zakup jest moze niekoniecznie zwiazany z elektroniczna rozrywka ale to wciaz jednak gra.
Za 10zl udalo mi sie kupic Monopoly na licencji Lord of the Rings, ktory chodzi po ok 220 zyka. Gra nowa nieuzywana ale byla ze zwrotow sklepowych bo miala zadrapanie na pudelku (widoczne na zdjeciu). Fajne wykonanie, i mimo ze to tylko Monopoly to sie ciesze. Bedzie grane.
Ja juz gier ostatnio za wiele nie kupuje bo w zasadzie juz wiekszosc mam co chcialem, wiec sporadycznie cos wpada.
Ostatni moj zakup jest moze niekoniecznie zwiazany z elektroniczna rozrywka ale to wciaz jednak gra.
Za 10zl udalo mi sie kupic Monopoly na licencji Lord of the Rings, ktory chodzi po ok 220 zyka. Gra nowa nieuzywana ale byla ze zwrotow sklepowych bo miala zadrapanie na pudelku (widoczne na zdjeciu). Fajne wykonanie, i mimo ze to tylko Monopoly to sie ciesze. Bedzie grane.