Powiem tak, dopóki nie było tego sortowania to nie zwracałem na to uwagi. Teraz nie wyobrażam sobie jak można się bez tego obejść
Wielkie dzięki tbxx!
Zmiany, zmiany...
- philipo
- Sponsor
- tbxx
- Administrator serwisu
- Kontakt:
Re: Zmiany, zmiany...
Jak coś jeszcze gdzieś by się przydało to piszcie, nie obiecuję że będzie zrobione, ale warto próbować.
ramzes64 proponuje w tym miejscu:
Kliknij obrazek, aby powiększyć
aby konsole były w kolejności dat premiery a nie jak teraz alfabetycznie
ja nie mam do tego przekonania, no ale może ktoś ma jakieś sensowne argumenty "za"
ramzes64 proponuje w tym miejscu:
Kliknij obrazek, aby powiększyć
aby konsole były w kolejności dat premiery a nie jak teraz alfabetycznie
ja nie mam do tego przekonania, no ale może ktoś ma jakieś sensowne argumenty "za"
-
- Redaktor
Re: Zmiany, zmiany...
ahh, ja zgłosiłem, tbxx zrobił i wszyscy mu dziękują / - jak zwykle jestem marginalizowany
a zobaczcie na dole strony "© 2023 RetroAge, Theme by Gumtheme" - tu dałbym 2024 - bo może to sprawiać wrażenie, że strona jest od roku nieaktualizowana (chociaż newsywskazują że jest). Zawsze na to na dole zwracam uwage. Wiele firm i sklepów o tym zapomina... tak naprawdę nikt na to niby nie patrzy, no ale czepiam się szczegółów - nie byłbym wtedy sobą
a zobaczcie na dole strony "© 2023 RetroAge, Theme by Gumtheme" - tu dałbym 2024 - bo może to sprawiać wrażenie, że strona jest od roku nieaktualizowana (chociaż newsywskazują że jest). Zawsze na to na dole zwracam uwage. Wiele firm i sklepów o tym zapomina... tak naprawdę nikt na to niby nie patrzy, no ale czepiam się szczegółów - nie byłbym wtedy sobą
Professional N I N T E N D O Game Tester - od 1998r.