Sklep Retro-Studio
-
Damjen
- Wsparcie sprzętowe

Re: Sklep Retro-Studio
Widze, ze "uroczystego otwarcia" aukcji dokonal Kirby 
GBC, TV POKER, BSS-01, C64, CDTV, A800XE, A2600 Jr, FC, SMS 2, GEN 2+32X, SNESx2+SGB, SATURN, PSX, N64x2, DC, NGC+AGP, PS2, XBOX, WII 
"Two things that kill videogaming: piracy and TASes"
-
Inlagd sill
- 'wieszcz narodowy'

Fajnie, ciesze sie, ze na aukcji nie wczytuje sie tona bajerow, jak w wielu sklepach, tylko sa konkrety. Aczkolwiek mozna jeszcze nad nimi popracowac nad layoutem aukcji, zeby sie lepiej przedstawial. Bardzo podoba mi sie tez pomysl z wypromowaniem rozpoznawczego oznaczenia "[R-S]".
Co do pilnych uwag:
1. Skoro figurki sa nowe, to nie pisz na aukcji "jak nowe", bo zbyt wielu sprzedawcow uzywa tego okreslenia dla przedmiotow uzywanych, tylko w swietnym stanie.
Pisz "nowe, nieuzywane", jesli to jest prawda.
2. Nie pisze sie "bryloczek", tylko "breloczek", sam zobacz:
bryloczek: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... ext=Szukaj
breloczek: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... ext=Szukaj
Co do pilnych uwag:
1. Skoro figurki sa nowe, to nie pisz na aukcji "jak nowe", bo zbyt wielu sprzedawcow uzywa tego okreslenia dla przedmiotow uzywanych, tylko w swietnym stanie.
Pisz "nowe, nieuzywane", jesli to jest prawda.
2. Nie pisze sie "bryloczek", tylko "breloczek", sam zobacz:
bryloczek: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... ext=Szukaj
breloczek: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... ext=Szukaj
Dla bardziej wymagających: Serwis i forum Syzygia.pl
-
Gimiak
- 'wieszcz narodowy'

- Kontakt:
Thx, w sumie masz racje z tym opisem. Zmienie to troche pozniej, teraz chce zamknac dzial GB. 
- ashka
- 'calkiem niezly gosc'

- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item191346941__r_ ... _land.html
Dzieki ci, panie, za stan DOBRY
Jesli to jest stan dobry, to ja jestem w stanie celujacym.
A tak poza tym, to przydaloby sie troche wiecej informacji, chocby o braku/istnieniu pudelka/instrukcji, o jezyku/wydaniu czy informacja, ze jest to sam cart.

Dzieki ci, panie, za stan DOBRY
A tak poza tym, to przydaloby sie troche wiecej informacji, chocby o braku/istnieniu pudelka/instrukcji, o jezyku/wydaniu czy informacja, ze jest to sam cart.
-
Inlagd sill
- 'wieszcz narodowy'

Ashka ma racje co do dokladnego pisania, co wchodzi w sklad oferty za kazdym razem (wtedy absolutnie nikt nie bedzie mial watpliwosci, a o to chodzi).
Co do stanu zas, to faktycznie mozna sie przyczepic, ale niestety zawsze jest to subiektywny opis sprzedajacego, chociaz w przypadku R-S i tak jest konkretne zdjecie i kazdy widzi co kupuje, wiec nie czepialbym sie tego, ze wg. mnie ktoras gra moze byc gorsza/lepsza niz opisano, skoro o jej stanie moge nie tylko przeczytac, ale i go zobaczyc.
Na koniec jeszcze jedna wazna rzecz ode mnie:
"Koszt wysylki uzalezniony jest od wielkosci, ciezaru i ilosci zakupionych przedmiotow. Przy pojedynczych zakupach, ceny podane sa na stronie z oferowanym przedmiotem."
Na zadnej aukcji nie ma kosztow przesylki...
Co do stanu zas, to faktycznie mozna sie przyczepic, ale niestety zawsze jest to subiektywny opis sprzedajacego, chociaz w przypadku R-S i tak jest konkretne zdjecie i kazdy widzi co kupuje, wiec nie czepialbym sie tego, ze wg. mnie ktoras gra moze byc gorsza/lepsza niz opisano, skoro o jej stanie moge nie tylko przeczytac, ale i go zobaczyc.
Na koniec jeszcze jedna wazna rzecz ode mnie:
"Koszt wysylki uzalezniony jest od wielkosci, ciezaru i ilosci zakupionych przedmiotow. Przy pojedynczych zakupach, ceny podane sa na stronie z oferowanym przedmiotem."
Na zadnej aukcji nie ma kosztow przesylki...
Dla bardziej wymagających: Serwis i forum Syzygia.pl
-
Gimiak
- 'wieszcz narodowy'

- Kontakt:
hahahaha Krna zapomnialem to zmieniac i dopisac koszt przesylki.
-
Morden
- 'wieszcz narodowy'

- Kontakt:
Haha fuuuuj. Jeden z najbardziej odpychajacych cartow jaki widzialem. Az milo pomyslec ze ten brud wtarly w papier cudze paluchy. Ze nie wspomne o tym co siedzi w rowkach carta. Rozumiem ze panierka gratis? Stary, wez to wyczysc i zmien zdjecie. hehe.ashka pisze:http://www.allegro.pl/item191346941__r_ ... _land.html
Dzieki ci, panie, za stan DOBRY![]()
http://photos.allegro.pl/photos/orygina ... /191346941
- froger3
- 'wieszcz narodowy'

- Kontakt:
To chyba malo widziales:)))
Podczas ostatniej eskapady(zwiedzanie hal, targowisk i tym podobnych) natknelam sie na tak zmasakrowanego carta do Yoshi's Island na SNES'a ze az glowa boli. Ten z Marianem jest w cudnym stanie, w porownaniu do teog YI.
Widze ze i figurki masz i gry. Zobaczym co jeszcze wystawiasz ];>
Co do tych znizek: im wieksza aktywnosc tym wieksza znizka ];>
Just joking of coz...
Podczas ostatniej eskapady(zwiedzanie hal, targowisk i tym podobnych) natknelam sie na tak zmasakrowanego carta do Yoshi's Island na SNES'a ze az glowa boli. Ten z Marianem jest w cudnym stanie, w porownaniu do teog YI.
Widze ze i figurki masz i gry. Zobaczym co jeszcze wystawiasz ];>
Co do tych znizek: im wieksza aktywnosc tym wieksza znizka ];>
Just joking of coz...
- mog123
- 'jeszcze jeden stopien i...'

- Kontakt:
Widze ze axiomat juz sobie street fighter alpha 2 zaklepal... , kurde a chcialem prosic Gimiaka zeby sprzedal odrazu za te 27 zl.
Och ty niegrzeczny Axi0macie ty :p
Och ty niegrzeczny Axi0macie ty :p
- Axi0maT
- Sponsor

- Kontakt:
hehe... widac ze nie jestem w ciemie bity... to byla tylko taka akcja zaczepna w moim klasycznym stylu... jak widac od razu pojawil sie ktos kolejny chetny do licytacji... Chyba mam jakis dar pobudzania ludzi do dzialania 
- mog123

- Kontakt:
ale jak dojdzie, to chociaz zeskanuj PCB z przodu i z tylu :p
- Axi0maT
- Sponsor

- Kontakt:
Ja juz sobie cos niecos upatrzylem w ofercie Gimiaka... tylko ze cos wolno idzie mu to wystawianie... dzis sie chyba nie doczekam tego na co poluje
-
Damjen
- Wsparcie sprzętowe

Ja czekam na cos z N64
O ile takie gierki sie pojawia wogole 
GBC, TV POKER, BSS-01, C64, CDTV, A800XE, A2600 Jr, FC, SMS 2, GEN 2+32X, SNESx2+SGB, SATURN, PSX, N64x2, DC, NGC+AGP, PS2, XBOX, WII 
- mog123

- Kontakt:
Axi0macie, ale obiecaj ze zeskanujesz to PCB z przodu iz tylu :p
- Axi0maT
- Sponsor

- Kontakt:
Z przeciekow wiem ze z N64 to poki co bieda. Widzialem narazie Mario Party 2 [PAL], ISS 64 [PAL], Goldeneye 007 [NTSC], South Park [NTSC], In the Zone 98 [NTSC]... i to niestety na razie tylko tyleAdamGilmore pisze:Ja czekam na cos z N64O ile takie gierki sie pojawia wogole
Oj nie wydaje mi sie zebym mial taka mozliwosc... co prawda chce na ta gre zapolowac, ale mysle ze pojdzie za ok 100 PLN, a ja az tyle nie bede licytowal... Zdjecie tej gierki znajdziesz na retroage - to jest ta sama - Gimiak chyba wpadl w trans i z rozpedu wyprzedaje swoja kolekcjemog123 pisze:Axi0macie, ale obiecaj ze zeskanujesz to PCB z przodu iz tylu :p