Recenzje Donkey Konga

Donkey Konga to pierwsza gra, która obsługuje Bongos Controller. Gra dostępna jest pojedynczo oraz w zestawie z bongosami. Do gry możemy użyć również normalnego pada, ale nie daje on tyle przyjemności co granie bongosami.

Gimiak 27 maja 2006 1 komentarz 2436 odsłon

Recenzje Kirby and the Amazing Mirror

Wysoko nad krainą Dream Land leży miejsce zwane "Mirror World". W tym dziwnym i pięknym miejscu lustra mają moc spełniania odbitych w nich marzeń. Niedawno, lustra zaczęły spełniać tylko te "złe rzeczy" i kraina Mirror World zmieniła się na złą. Kiedy Meta Knight spostrzegł co się stało, momentalnie ruszył na pomoc krainie luster.

Gimiak 25 maja 2006 brak komentarzy 1745 odsłon

Recenzje Final Fight One

W 1989 roku Metro City jest siedliskiem przestępczości i zbrodni od wielu lat. Nowy burmistrz Mike Haggar, były wojownik uliczny chce to zmienić. Głównym problemem jest ogromny gang zwany "Mad Gear". Mad Gear kontroluje całą przestępczość w mieście. Kiedy tylko dowiedzieli się o planach nowego burmistrza momentalnie podjęli akcję w celu uspokojenia Haggara. Porwali córkę burmistrza Jessicę, licząc na współpracę, ale chyba się przeliczyli.

Gimiak 25 maja 2006 brak komentarzy 1914 odsłon

Recenzje Sin and Punishment: Successor to the Earth

Sin and Punishment: Successor to the Earth gra, która dopiero po prawie siedmiu latach od premiery na konsolę Nintendo 64 wyszła poza Japonię na Wii-VC, a już w krzaczastym języku zgromadziła rzeszę fanów na całym świecie. Co w niej aż tak zainteresowało graczy? Przekonajcie się sami czytając recenzje.

Damjen 17 maja 2006 brak komentarzy 1585 odsłon

Recenzje Metroid Prime Hunters: First Hunt

Wraz z wypuszczeniem na rynek konsoli DS, Nintendo dodawało demo gry Metroid Prime Hunter - First Hunt.

Gimiak 17 maja 2006 brak komentarzy 1590 odsłon

Recenzje Metroid Prime Pinball

Metroid Prime Pinball to pierwszy, bardzo dobry pinball na DS'a. Stworzony został przez firmę Fuse Games, którzy odpowiedzialni są za Mario Pinball Land na konsolę Game Boy Advance.

Gimiak 16 maja 2006 brak komentarzy 1227 odsłon

Recenzje Wave Race 64

Wave Race 64 to jedna z pierwszych gier na N64, która miała być magnesem dla graczy. I tak też się stało, gra na ówczesne czasy była naprawdę niesamowita i powalała większość swoich rywali na łopatki. Działo się to głównie za sprawą grafiki, ale również tematyka znacznie odbiegała od standardowych(wyścigi skuterów wodnych to temat niezbyt często poruszany przez twórców gier).

Axi0maT 15 maja 2006 2 komentarze 1648 odsłon

Recenzje Disney's Darkwing Duck

Po komiksie i kreskówce przyszła pora na grę. Stworzeniem przygód dzielnego kaczora DarkWinga zajęła się znana firma Capcom pod czujnym okiem Disneya. W tamtych czasach kooperacja ta przynosiła same licencjonowane megahity (Chip & Dale, Duck Tales, TaleSpin i tym podobne). Niczym innym nie jest opisywany przeze mnie Disney's Darkwing Duck.

Setezer 13 maja 2006 1 komentarz 2440 odsłon

Recenzje Automobili Lamborghini

Automobili Lamborghini daje graczowi okazje pojeździć jednym z najlepszych samochodów wyścigowych, jakie zostały w ogóle stworzone.

Axi0maT 12 maja 2006 brak komentarzy 1850 odsłon

Recenzje Bomberman [NES Classics]

Głęboko pod powierzchnią ziemi, trzymany jest pod przymusem od wielu lat Bomberman przez swoich oprawców. Teraz zaplanował odważną ucieczkę! Zrzucaj bomby by niszczyć ściany i bezlitosnych wrogów, robiąc sobie przejście na powierzchnię.

Gimiak 31 grudnia 2005 brak komentarzy 2174 odsłon
Ładowanie